100+1 tipů, jak vylepšit prodejnu

 

Prodejna pizzy, která měla prosklenou celou přední část, přesto neprosperovala. Uvnitř totiž bylo šero a kolemjdoucí dovnitř neviděli. Prosklení tak ztrácelo smysl. Stačilo však pořádně rozsvítit a situace se změnila. Tržby narostly o více jak 20 %.

 
100+1 tipů, jak vylepšit prodejnu a zvýšit prodej
 
Majitel samoobsluhy, přestože jsem ho od toho zrazoval, nechal zrušit pekárnu na prodejní ploše, která šířila vůni čerstvého pečiva. Projevilo se to na poklesu tržeb, i když pečivo bylo ve stejném množství dováženo odjinud… Takových inspirativních příběhů z praxe najdete v nové příručce více jak sedmdesát.

Rad, jak vylepšit fungování prodejny a navýšit tržby je jistě mnoho. Ale nejlepší jsou ty, které už někdo ověřil v praxi. Právě takové vám nabízí tato nová příručka. Vedle více jak 100 tipů na vylepšení v ní najdete přes 70 příkladů z praxe, které majitelům přinesly větší zájem zákazníků a zvýšení příjmů.

Proto by tato příručka neměla chybět v knihovně žádného obchodníka, ať už má jakýkoliv sortiment, od potravin po nábytek.

 Pořiďte si příručku "100+1 tipů, jak vylepšit prodejnu"


Dobré? Sdílejte na sociálních sítích:

Zaregistrujte se k odběru newsletterů Intuitivního marketingu